Sisustusstudio Vitriini on nyt verkossa!

Julkaistu Sanna Koskimäki

Sisustusstudio Vitriini on monipuolinen ja arvostettu täydenpalvelun sisustusliike. Suunnittelemme ja toteutamme erikokoisia sisustusprojekteja yksityiskoteihin sekä julkitiloihin. Toteutamme suunnitelmat nykyaikaisesti tietokonemallinnuksia hyödyntäen, jotta asiakas saa suunnitelmasta kaiken hyödyn irti. Kaikki suunnittelusta tuotteisiin ja toteutukseen on siis mahdollista saada saman katon alta – näin kokonaisbudjetti ja projektin hallinta onnistuu helposti.

 

Laajensimme toimintaamme verkkokauppaan lukuisten pyyntöjen myötä - nyt haluttuja tuotteitamme voi tilata helposti vaikka suoraan kotiovelle. Monien vuosien kokemuksen myötä olemme valinneet suosituimmat tuotteemme verkkokauppaan, josta voit löytää laadukkaat erikoisleveät tapettimme, joihin on mahdollista yhdistää samankuosiset kankaat esimerkiksi verhojen tai sohvatyynyjen muodossa! Tarjoamme myös asiakkaidemme pyynnöstä valmiiden verhojen ompelua veloituksetta! 

 

Tuotteisiimme lukeutuu myös erilaiset valaisimet, joita pyrimme tarjoamaan joka huonekokoon. Kauniit lasiset hedelmäkruunut ovat jokaisen sisustajan silmäterä, jotka kestävät vuosia eri trendien vaihtuessa. Hedelmäkruunujen lisäksi valikoimaamme kuuluu ikivihreät kristallikruunut, joiden valmistukseen on käytetty kaikkien testien ja tarkastusten mukaisia materiaaleja. Tämä takaa myös kristallikruunujen elinikäisyyden!

 

Halusimme tuoda kauppaamme myös Suomen kesään puuvillaiset riippumatot, joiden eri kokovaihtoehdot varmistavat koko perheen rantalomatunnelman omalla takapihalla! Kirsikkana kakun päällä riippumattojen telineet takaavat maksimaalisen rentoutumisen, kun ne mahdollistavat maton siirtelyn auringon mukaan. 

Sisustusstudio Vitriini

 


Jaa julkaisuUusi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.