Murano-lasiset hedelmäkruunut ovat aina arvossaan

Julkaistu Sanna Koskimäki

Kaikki design-hedelmäkruunumme ovat murano-lasia, joka on monelle vielä tuntematon käsite. Kaunis värjätty lasi on sekä erittäin arvokasta, että ainutlaatuista.  Murano-lasi on kotoisin Venetsiasta, jossa sitä on valmistettu 900-luvulta lähtien. Myöhemmin 1200-luvulla lasitehdas siirrettiin Muranon saarelle, mistä lasin nimi lopulta muodostui. Ulkomaankauppaan lasi siirtyi 1300-luvulla, jolloin Muranon maine kiri lasihelmillä ja peileillä. Tuotantoa on sitemmin laajennettu useisiin erilaisiin lasituotteisiin, joista haluamme tarjota upeita hedelmäkruunuja asiakkaillemme. 

Murano-lasiset hedelmäkruunut ovat aina arvossaan | Vitriini Verkkokauppa

  • Murano-lasi on erittäin arvossaan, eikä sen arvo ole laskussa
  • Lasi on kaunista ja uniikkia taidetta, jota ihaillaan paljon myös Suomessa
  • Murano-lasia käyttää myös kuuluisa suomalainen lasinvalmistaja Oiva Toikka, jolle myös itse lasimestari Pino Signoretto on valmistanut veistoksia
  • Tarjoamme kaupassamme erilaisia Murano-lasisia hedelmäkruunuja

Vielä tänäkin päivänä murano-lasi on arvostettua ja laadukasta. Saarella valmistetaan edelleen esimerkiksi lasikoruja, taidelaseja ja kattokruunuja satoja vuosia vanhojen tekniikojen avuin. Lasinvalmistus on saaren tärkein teollisuudenala vielä tänäkin päivänä.  Kaikissa tarjoamissamme hedelmäkruunuissa on käytetty aitoa murano-lasia, jonka voitte vielä tarkistaa tuotteen valmistajan Tredici Muranon verkkosivuilta.  


Jaa julkaisu← Vanha julkaisu Uusi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.