Blogi

Hyvä riippumatto ja riipputuoli!

Julkaistu Saila Nurminen

Hyvä riippumatto ja riipputuoli!

Kesä on ollut aika viileä ja tuulista.  Vaihtelevasta kesäsäästä johtuen suosittelmme riipputuolin asentamista sisälle. Sisälle asennettussa riipputuolissa voit  keinua ja nauttia ihanasta keinumisesta vaikka ulkona olisi tuulinen ja sateinen sää. Riipputuoli ei vie paljoa tilaa, vain yksi koukku kattoon. Tilantarve on noin 1,5 m2.  Hyvässä riippumatossa ja riipputuolissa on paljon tukevaa, tiivistä kangasta. Suosittelemme pussimaista riippumattoa. Riippumatto on turvallinen kun reunat nousevat sivuille joten siitä ei voi pudota. Puuvillasta valmistettu riippumatto ja riipputuoli on hengittävä ja helppo huoltaa. 

Lue lisää →

Vedeneristys

Julkaistu Saila Nurminen

Meiltä saat isot sekä pienet huoneistoremontit hyvin suunniteltuna,

sekä ammattitaidolla tehtynä.

Lue lisää →

Kevättä kohden.

Julkaistu Saila Nurminen

Kevättä kohden.

Luonto herää pimeän talven jälkeen. Uusi kasvukausi alkaa.  Auringon valo antaa luonnolle energiaa kuten myös meille. Tunnemme olevamme energiaa täynnä. Keväällä perinteisesti tehdään suursiivouksia, kotona ja mökeillä. Pestään ikkunoita ja tyhjennetään kaappeja turhista tavaroista. Saamme myöskin jonkinlaisen sisustusvimman ja halun saada koti kuntoon kesäksi.  Uudet pinnat seinille, maalilla tai tapetilla. Ikkunoihin uudet värikkäät verhot, makuuhuoneeseen uutta tekstiiliä ja sohville uudet sisustustyynyt. Me olemme täällä juuri sinua varten jos missään apua tarvitset. Ota yhteyttä. Tehdään yhdessä ihanan raikas, värikäs ja energinen kevät. Lainaten fengshuin oppeja.. Kevät on luonnossa Itä. Se kuvaa elämän positiivista energiaa, uutta kasvua, energiaa meille kaikille. Katse itään!!...

Lue lisää →

Oletko miettinyt kuinka paljon tarvitset tapettia kotisi uudellen tapetointiin?

Julkaistu Saila Nurminen

Lue lisää →

Solar-pimennysverhot

Julkaistu Sanna Koskimäki

Solar tarjoaa kahta erilaista teknistä verhoa; Duette (pimennysverho) ja Plisee (vekkiverho). Kumpaankin malliin on saatavilla eri pimennys- ja eristysominaisuuksia!

Lue lisää →