Blogi

Kevättä kohden.

Julkaistu Saila Nurminen

Kevättä kohden.

Luonto herää pimeän talven jälkeen. Uusi kasvukausi alkaa.  Auringon valo antaa luonnolle energiaa kuten myös meille. Tunnemme olevamme energiaa täynnä. Keväällä perinteisesti tehdään suursiivouksia, kotona ja mökeillä. Pestään ikkunoita ja tyhjennetään kaappeja turhista tavaroista. Saamme myöskin jonkinlaisen sisustusvimman ja halun saada koti kuntoon kesäksi.  Uudet pinnat seinille, maalilla tai tapetilla. Ikkunoihin uudet värikkäät verhot, makuuhuoneeseen uutta tekstiiliä ja sohville uudet sisustustyynyt. Me olemme täällä juuri sinua varten jos missään apua tarvitset. Ota yhteyttä. Tehdään yhdessä ihanan raikas, värikäs ja energinen kevät. Lainaten fengshuin oppeja.. Kevät on luonnossa Itä. Se kuvaa elämän positiivista energiaa, uutta kasvua, energiaa meille kaikille. Katse itään!!...

Lue lisää →

Oletko miettinyt kuinka paljon tarvitset tapettia kotisi uudellen tapetointiin?

Julkaistu Saila Nurminen

Lue lisää →

Solar-pimennysverhot

Julkaistu Sanna Koskimäki

Solar tarjoaa kahta erilaista teknistä verhoa; Duette (pimennysverho) ja Plisee (vekkiverho). Kumpaankin malliin on saatavilla eri pimennys- ja eristysominaisuuksia!

Lue lisää →

Kristallikruunun puhdistus

Julkaistu Sanna Koskimäki

Olemme saaneet paljon kyselyitä kristallikruunun ja hedelmäkruunun puhdistusta koskien. Yhtenä suurena oston estona on ollut puhdistuksen vaikeus, mihin halusimme antaa helpot ohjeet asiakkaillemme!

Lue lisää →

Murano-lasiset hedelmäkruunut ovat aina arvossaan

Julkaistu Sanna Koskimäki

Kaikki design-hedelmäkruunumme ovat murano-lasia, joka on monelle vielä tuntematon käsite. Kaunis värjätty lasi on sekä erittäin arvokasta, että ainutlaatuista. Lasi on kaunista ja uniikkia taidetta, jota ihaillaan paljon myös Suomessa. Murano-lasia käyttää myös kuuluisa suomalainen lasinvalmistaja Oiva Toikka.

Lue lisää →